Zdrowa przekąska lub śniadanie. Ta bogata w białko kanapka z twarogiem dostarcza organizmowi potrzebnych mu makro i mikroskładników, a jednocześnie jest pyszna i sycąca.

SKŁADNIKI NA 2 PORCJE:

- 80 gramów rzodkiewki

- Trochę świeżego szczypiorku

- 60 g twarogu - szczypta soli i pieprzu

- Dwie kromki pełnoziarnistego chleba

 

PRZYGOTOWANIE:

Umyj, pokrój i pokrój rzodkiewki. Szczypiorek drobno posiekaj. Twarożek dopraw solą i pieprzem i posmaruj nim kromki chleba. Na wierzchu połóż plasterki rzodkiewki i udekoruj chleb szczypiorkiem.

 

MODUŁY ZGODNIE Z KONCEPCJĄ ODŻYWIANIA MRS.SPORTY

MODUŁY W 1 PORCJI

Zboża - 1,5 / Nabiał - 1 / Mięso - 0 / Warzywa - 0

Owoce - 0,5 / Tłuszcze - 1,25 / Luksusy - 0 / Napoje - 0

02. września 2022 r.
Zamknij menu