SKŁADNIKI:

  • 4 jajka
  • 500 g chudego twarogu
  • 1,5 łyżeczki soli
  • 200 g otrębów owsianych
  • 100 g delikatnych płatków owsianych
  • 30 g siemienia lnianego
  • 1 opakowanie sody oczyszczonej

PRZYGOTOWANIE:

Wymieszaj wszystkie składniki, a następnie przelej do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Piecz w temperaturze 180 stopni przez 50 minut, a następnie wyjmij chleb z formy i piecz na papierze do pieczenia przez 10 minut. Pozostaw do wystygnięcia.

Chleb ma 20 kromek.

MODUŁY ZGODNIE Z KONCEPCJĄ ODŻYWIANIA MRS.SPORTY

MODUŁY W 1 PORCJI

Zboża - 0,4  / Nabiał - 0,6 / Mięso - 0 / Warzywa - 0

Owoce - 0  / Tłuszcze - 0,3  / Luksusy - 0 / Napoje - 0

Zobacz też: Śniadanie białkowe

20. lipca 2020 r.
Zamknij menu