Smothie arbuzowe
więcej
Chleb białkowy
SKŁADNIKI:
- 4 jajka
- 500 g chudego twarogu
- 1,5 łyżeczki soli
- 200 g otrębów owsianych
- 100 g delikatnych płatków owsianych
- 30 g siemienia lnianego
- 1 opakowanie sody oczyszczonej
PRZYGOTOWANIE:
Wymieszaj wszystkie składniki, a następnie przelej do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Piecz w temperaturze 180 stopni przez 50 minut, a następnie wyjmij chleb z formy i piecz na papierze do pieczenia przez 10 minut. Pozostaw do wystygnięcia.
Chleb ma 20 kromek.
MODUŁY ZGODNIE Z KONCEPCJĄ ODŻYWIANIA MRS.SPORTY
MODUŁY W 1 PORCJI
Zboża - 0,4 / Nabiał - 0,6 / Mięso - 0 / Warzywa - 0
Owoce - 0 / Tłuszcze - 0,3 / Luksusy - 0 / Napoje - 0
Zobacz też: Śniadanie białkowe
20. lipca 2020 r.