DIETA ANTYCELLULITOWA
więcej
Dziś przedstawiamy Wam prosty przepis na FIT ciasto bananowe z orzechami :)
Składniki: 3 dojrzałe banany 2 jajka 4 łyżki oleju kokosowego 1,5 szklanki mąki żytniej razowej 1/2 szklanki brązowego cukru 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1/2 szklanki posiekanych orzechów włoskich
Przygotowanie:
W dużej misce łączymy suche składniki czyli mąkę,cukier i proszek do pieczenia.
W drugiej rozgniatamy widelcem banany, dodajemy olej i jajka, mieszamy. Dodajemy "mokre" składniki do suchych i dokładnie mieszamy. Na koniec wsypujemy siekane orzechy. Mieszamy i przekładamy do wyłożonej papierem do pieczenia keksówki. Wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni na 45 minut (z termoobiegiem). Po upływie 30 minut przykrywamy wierzch folią aluminiową.
Smacznego :)
21. marca 2016 r.